AVÍS LEGAL

Benvingut/da al lloc web de LA GIRONINA SCCL

A continuació t’exposem les condicions d’ús d’aquest lloc web. La navegació per lagironina.com t’atorga el rol d’usuari del mateix i, per tant, acceptes les clàusules detallades en aquest document.

  • IDENTIFICACIÓ

De conformitat amb el que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Servicios de Sociedad de la Información y Comercio Electrónico, s’informa que lagironina.com és un domini propietat de LA GIRONINA SCCL, amb domicili social a Paratge el Sitjà s/n 17190 SALT i amb telèfon 972 428 129. Figura inscrita en el Registre General de Cooperatives de la Generalitat de Catalunya, en el full num. GN-30, inscripció 1ª, CIF F17083924.

  • NORMES D’UTILITZACIÓ

L’usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit del lloc web, així com dels continguts i serveis, de conformitat amb la legislació aplicable en cada moment, la moral i bons costums generalment acceptades i l’ordre públic.

Queda prohibit realitzar, per la teva banda, qualsevol acció que pugui provocar alteracions dels continguts d’aquest lloc web, o un mal funcionament del mateix, inclosa la introducció de virus o similars.

  • PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Les pàgines del lloc web i la informació o els elements que conté, incloent textos, documents, fotografies, dibuixos, representacions gràfiques, bases de dades, vídeos, logotips, marques, noms comercials o altres signes distintius, estan protegits pels drets de propietat intel·lectual o industrial, dels quals, LA GIRONINA SCCL o les empreses del seu grup en son titulars o amb llicències legítimes.

Queda prohibida qualsevol modalitat d’explotació, incloent qualsevol tipus de reproducció, distribució, cessió a tercers, comunicació pública i transformació, mitjançant qualsevol tipus de suport o mitjà sense l’autorització prévia i expressa.

  • RESPONSABILITAT

La nostra intenció és la d’oferir un lloc web amb un funcionament continuat i de màxima qualitat.

En qualsevol cas, t’informem que no podem garantir l’accés continuat i que les pàgines es poden trobar impedides o interrompudes per factors o circumstàncies alienes a la nostra voluntat.

LA GIRONINA SCCL, no es fa responsable de la informació i altres continguts integrats en espais o llocs web de tercers, accessibles mitjançant enllaços, hipervincles o links.

LA GIRONINA SCCL, no es fa responsable dels perjudicis que es poden derivar, entre d’altres, de:

  • Interferències, interrupcions, errades, omissions, avaries telefòniques, retards, bloquejos o desconnexions en el funcionament del sistema, motivades per deficiències, sobrecàrregues i errades en les linies i xarxes de telecomunicacions
  • Intromissions il·legitimes mitjançant l’ús de programes malignes de qualsevol tipus o a través de qualsevol mitjà de comunicació.
  • Ús indegut o inadequat del lloc web.
  • Errades produïdes per un mal funcionament dels navegadors o per l’ús de versions no actualitzades dels mateixos.

L’usuari, en cas de causar danys i perjudicis per un ús il·lícit o incorrecte del lloc web, podrà ser reclamat pels danys i perjudicis causats.

Així mateix, l’usuari respondrà davant de qualsevol dany i perjudici que es derivi de l’ús per la seva part de robots, spywares o eines similars emprades per tal de demanar o extreure dades, o de qualsevol altra actuació per part seva que imposi una càrrega no raonable sobre el funcionament del lloc web.

  • LEGISLACIÓ

Qualsevol controvèrsia que sorgeixi o tingui relació amb l’ús del lloc web, serà sotmesa a la jurisdicció no exclusiva dels jutjats i tribunals espanyols.